Veranderen door genade

Door Jerry Bridges

Genade – je komt het woord nog zelden tegen. Samen met de begrippen zonde, bekering en berouw lijkt het in onbruik te zijn geraakt. En daar ligt volgens Jerry Bridges de oorzaak van het faillissement van veel mensenlevens. Genade wortelt in Jezus Christus. Genade mag tot bekering leiden, maar is tevens onontbeerlijk om van dag tot dag als christen te leven. In Veranderen door genade laat de auteur zien hoe we van ontvangers tot uitdelers van de goddelijke genade kunnen worden.

Krachtig, praktisch en diep gefundeerd behandelt Bridges het thema genade, waarbij hij niet schroomt ervaringen uit zijn eigen leven te delen. Tijdens het lezen van zijn studie voel je de hartenklop van een mens die met God leeft: nederig, warm en overtuigend.

Auteurs

Jerry Bridges

ISBN

9789063180621

Uitvoering

Paperback met flappen

Omvang

280 p.

Auteur:

Jerry Bridges Jerry Bridges (1929-2016) was een internationaal bekend medewerker van De Navigators, schrijver en spreker. Hij werd geboren in Texas (Verenigde Staten) en kwam tot bekering toen hij achttien was. Vanaf die dag las hij dagelijks in de Bijbel; iets waarmee hij niet meer is opgehouden. Bridges vocht mee als officier bij de marine tijdens de […]

Ook van deze auteur: