Waar je maar bent

Werkboek voor reisgenoten op zoek naar God

Waar je maar bent is een oprechte poging om het woord evangelisatie nieuwe inhoud te geven, het te vullen met warmte, intimiteit en realisme! Hopelijk slaak je een zucht van verlichting, zet je je schouders eronder en krijg je nieuwe verwachtingen bij het lezen van dit werkboek.

Waar je maar bent gaat meer over zijn dan over doen. Het gaat niet over meer activiteiten, misschien over minder. Het gaat erom dat je hele leven zaaigoed is, waar je maar bent.

Waar je maar bent in je dagelijks leven. Waar je bent, in je vriendenkring, op je werkplek, daar gebeurt het. Vriendschap en ontmoetingsplaatsen zijn het beste kader. Het gras is niet altijd groener aan de andere kant.
Waar je maar bent in je eigen geloof. Je hebt iets door te geven als Jezus in je woont. Je persoonlijkheid, je talenten en je interesses geven je mogelijkheden die niemand anders heeft. Waar je maar bent in je gemeente of kerk. Welke mogelijkheden heb je daar? Hoe kunnen jullie elkaar tot hulp zijn? Waar je maar bent als navolger van Jezus. Hij roept ons om een intieme liefdes- en levensgemeenschap met Hem aan te gaan. Dan gebeurt het vissen vanzelf.

Auteurs

Ole-Magnus Olafsrud

ISBN

9789070656904

Uitvoering

Paperback

Omvang

224 p.