Het Ishbane complot

EEN INTENSE GEESTELIJKE STRIJD… VERWARDE OUDERS… EEN JAAR DAT VIER LEVENS ZAL VERANDEREN…
Door Randy Alcorn

JILLIAN FLETCHER:
de perfect opgemaakte cheerleader – doodsbang voor het kwijtraken van de grip op haar leven.

IAN STEWARD:
een atleet, die rommelt met het bovennatuurlijke.

BRITTANY POWELL:
een briljante en ruige meid, die niemand vertrouwt.

ROB GONZALES:
een voormalig bendelid uit L.A. die geconfronteerd wordt met zichzelf…

In één onvergetelijk jaar zijn vier studenten pionnen in een strijd tussen het licht en de duisternis. Tegenovergestelde wereldbeelden, occulte zaken en de invloed van een doodscultuur bedreigen hun overleving. Zijn zij en hun ouders in staat de stappen te nemen die noodzakelijk zijn om zich te verzetten tegen de duistere geestelijke machten die hen aanvallen? Vinden ze hulp bij een Macht die groter is dan de poorten van de hel… Iemand die hen oproept zich te richten op een hogere bestemming?

HET COMPLOT

Lezers van alle leeftijden kunnen de geclassificeerde demonische correspondentie volgen, waarin de strategieën uiteen worden gezet om de vier studenten – die je overal zou kunnen tegenkomen – te verleiden en te vernietigen.

Auteurs

Randy Alcorn

ISBN

9789063182496

Uitvoering

Paperback

Omvang

368 p.

Auteur:

Randy Alcorn Randy Alcorn is oprichter en voorzitter van Eternal Perspective Ministries (https://www.epm.org/about/), een organisatie die zich bezighoudt met het onderwijzen van de bijbelse waarheid en moraal, en aandacht heeft voor evangelisatie en hulpverlening. Voordat hij EPM in 1990 oprichtte, diende Randy Alcorn veertien jaar als predikant. Randy is schrijver van 25 boeken, waaronder enkele bestsellers. Voorbeelden […]

Ook van deze auteur: