Een plaats van genezing

Worstelen met mysterie van lijden, pijn en Gods almacht
Door Joni Eareckson-Tada

Als God mij kan genezen, waarom doet Hij het dan niet?

Hoe overbruggen we die pijnlijke afstand tussen een wonderbaarlijk ‘ja’ en een hartverscheurend ‘nee’?

Meer dan veertig jaar geleden raakte Joni Eareckson Tada als gevolg van een duikongeluk vanaf haar nek verlamd. In de periode die volgde, ontwikkelde ze zich tot een geliefd schrijfster en heeft ze miljoenen mensen toegesproken.
Maar vandaag heeft Joni te maken met een heel nieuwe strijd: de worsteling met chronische, niet-aflatende pijn. In Een plaats van genezing zul je zien dat genezing soms plaatsvindt door antwoorden heen ­en soms door de vragen zelf.

Joni Eareckson Tada neemt je mee op een bijzonder persoonlijke, intieme reis, terug naar de fundamentele vragen rond genezing, lijden en hoop. Of je nu te maken hebt met lichamelijke pijn, financiële problemen of moeizame relaties, Joni nodigt je uit om jouw beproeving tegelijk met haar onder ogen te zien.

ISBN

9789063182915

Uitvoering

Gebonden

Omvang

208 p.

Auteur:

Joni Eareckson-Tada Joni Eareckson-Tada is de oprichter en voorzitter van Joni and Friends, een christelijke hulpverleningsorganisatie die voornamelijk onder gehandicapten werkt. Naast een gevierd kunstenares en voorvechtster voor gehandicapten overal ter wereld, is Joni ook de schrijfster van bijna vijftig boeken en een populair internationaal spreekster. Joni en haar man, Ken, wonen in Zuid-Californië.