Authentiek Christendom

Ik bid dat dit boek u zal helpen om verder te komen dan religie, dogma’s, regels en rituelen, en dat u die levensveranderende intieme omgang met Christus gaat ervaren in de kern van uw bestaan, want dat is authentiek christendom’ – Ray C. Stedman
Door Ray Stedman

Authentiek christendom neemt je mee naar het hart van het evangelie. Ray Stedman beschrijft hoe we vanuit de vertrouwelijke omgang met God een gelovig en integer leven kunnen leiden. De sleutel tot dit geheimenis is te vinden in het Nieuwe Testament, waar we lezen over ‘Christus onder ons, de hoop op de heerlijkheid’. Want al Gods plannen voor ons berusten op een levensveranderende omgang met Christus.

Aan de hand van Paulus’ brieven aan de Korinthiërs werkt Stedman uit wat authentiek christendom inhoudt volgens de Bijbel. Gaandeweg wordt duidelijk dat het niet gaat om religie of opgelegde regels, maar om het dag aan dag wandelen met God. Al lezend ontdekken we steeds meer van de heerlijke vrijheid die hoort bij het kind van God zijn.

Authentiek christendom is onmisbaar voor iedere christen die dichter bij God wil leven, en wil stilstaan bij de impact van Christus’ offer op het leven van elke dag.

Auteurs

Ray Stedman

ISBN

9789063183349

Uitvoering

Paperback

Omvang

224 p.

Auteur:

Ray Stedman Ray C. Stedman (1917-1992) was veertig jaar lang predikant in Palo Alto, Californië. Hij schreef meer dan twintig boeken, waarvan Authentiek christendom het bekendste is.